Pornind de la arhiva documentară și spectacolul realizat în cadrul proiectului Bucuresti 41 Tur Retur, din anul 2016, se va crea o experiență vizuală originală pentru platforme VR.

În cadrul proiectului vor fi realizate două scene filmate în 360 de grade în cadrul Sinagogii Mari din București pornind de la doua scene din cadrul spectacolului. Evenimentele anului 1941 întamplate în Bucuresti în Sinagoga Mare vor deveni astfel disponibile unui public larg printr-o modalitate de expresie vizuală extrem de inovativă, filmare 360 de grade.

Cele două experiențe imersive vor fi disponibile pe platforme specifice si vor fi expuse între 3-12 noiembrie 2017 cadrul centrului CINETic (Str. Tudor Arghezi 3B, București) și ulterior în cadrul altor evenimente dedicate VR-ului și noilor media din București, precum și la nivel național și internațional.

Pentru programări: 0740894946

bucuresti41vr@gmail.com

Acest proiect cultural este  finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de către Primaria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s